"СТАЖОВЕ 2019" – среща на бизнеса с образованието

04.04.2019 г.На 16-ти април 2019 год. ще се проведе изложението на работодатели –„Стажове“ в ТУ-София, а на 17-ти април – във филиал Пловдив и във „Факултет и колеж“ – гр. Сливен.

Официалното откриване на събитието ще се състои на 16-ти април от 10:00 ч. във фоайето на учебен блок 12 на университета.

Над 115 на брой са работодателите, които ще се срещнат в рамките на два дни със студенти на ТУ- София.

Всички представители на бизнеса ще имат възможност за директен контакт със студентите и преподавателите на ТУ-София и ще представят информация за своята дейност, за свободни стажантски позиции, за стипендиантки програми.

Чрез събитието студентите получават възможности за нови контакти, натрупват увереност при представянето си сред работодатели, правят първи стъпки в своята кариера.

„Стажове“ е най - голямото подобно университетско мероприятие в страната, в рамките на което бизнесът в България се запознава отблизо със своите бъдещи експерти, обучени в най-големия технически университет, създаващ компетентна и квалифицирана работна сила за нуждите на съществуващия пазар на труда.

            Изложението се провежда за осма поредна година.

Повече за събитието може да прочетете тук. Организатор на изложението е център „Кариера и възпитаници (Алумни)“ на ТУ-София. 

            Заповядайте!

2020-07-15