Тържествена церемония по връчване на дипломи на Стопански факултет


На 20.05.2022 г. се състоя тържественото връчване на дипломите за висше образование на абсолвентите от випуск 2021 г. на Стопански факултет. Дипломите на 90 бакалаври и 92 магистри връчиха заместник-ректорът на ТУ – София, проф. д-р Георги Венков и деканът на факултета, проф. д-р инж. Огнян Андреев. Проф. Венков поздрави абсолвентите с думите: „Днес вие получавате дипломи за висше образование от Техническия университет – София, които са признати навсякъде по света и вие трябва да се гордеете с тях. Не губете връзката с вашата Алма матер, при нас може да надграждате знанията си с магистърска или докторска степен. Пожелавам Ви здраве, щастие, успех във всяко начинание и да се реализирате като високо ценени специалисти“!

Проф. Андреев се обърна към абсолвентите с думите: „Вие сте новите посланици на Стопански факултет и на Техническия университет – София. Оценките, които ще получите за своя професионализъм са оценки за нашата работа. Винаги ще имате нашата подкрепа, ние вярваме във Вас. Бъдете изключителни и целеустремени, бъдете победители!“

Приветствие към абсолвентите отправиха и представители на бизнеса от Обединена българска банка и фирма Телелинкс.

На тържеството присъстваха зам.-деканът по учебна дейност, доц. д-р инж. Наталия Колева, зам.-деканът по научна и приложна дейност, доц. д-р инж.  Орлин Маринов, преподаватели от Стопански факултет, роднини и приятели на щастливите абсолвенти.

На добър час, скъпи абсолвенти!

​​​​​​

Последвайте ни на2022-05-20