Най-добра зелена бизнес или социална иновация

Във връзка с изпълнението на европейски проект Inno-EUt+, Техническият университет  София организира онлайн обучение и състезание по иновации и предприемачество за всички свои студенти и докторанти с цел създаването на най-добра зелена бизнес или социална иновация.

Обучението и състезанието ще се проведат по оригиналната методика и формат на ClimateLaunchpad: The Green Business Ideas Competition.
Срокове:

  • 15.11.2021 г. Информационен ден;
  • 22.11.2021 г. Тренировъчен ден;
  • 26.11.2021 г. Състезателен ден.

Имаш зелена бизнес или социална идея, ние ще те научим как да я осъществиш. Твоята идея може да е иновация във възобновяемата енергия, устойчивата трансформация в хранителната верига, промяна в разбирането за градската мобилност или някакъв друг начин, с който да допринесеш за развитието на кръговата икономика и за справянето с климатичните промени. Обучи се! Състезавай се! Стартирай! Твоята зелена идея има значение. Направи я да си струва и да има въздействие върху климата! Чрез ускорен курс по методиката на ClimateLaunchpad: The Green Business Ideas Competition ние ще ти помогнем да научиш най-важното за реализацията на твоята зелена бизнес или социална идея и как да станеш успешен иноватор и предприемач.

Повече информация вижте тук

Последвайте ни на2021-11-11