Факултет Автоматика връчи дипломите на абсолвентите от випуск 2020


Днес, 20.07.2021 г. на тържествена церемония факултет Автоматика връчи дипломите на абсолвентите от випуск 2020 – бакалаври и магистри.

На церемонията присъстваха проф. дн инж. Иван Кралов, ректор на Техническия университет – София, доц. д-р инж. Нина Николова, декан на факултет Автоматика, доц. д-р инж. Весела Карлова-Сергиева, зам.-декан по учебна дейност и кадрово развитие, доц. д-р инж. Владислав Славов, зам.-декан по научна, изследователска дейност и международна интеграция и ръководители на катедри на факултета.

Доц. д-р инж. Нина Николова честити на абсолвентите завършването на висшето образование и благодари на родителите: „Вие с право сте горди с успеха на Вашите деца. Благодарим Ви, че ни дадохте възможност, за да им дадем най-доброто образование“. Доц. д-р инж. Нина Николова пожела на абсолвентите много здраве, да намерят сили и кураж да реализират всяка своя мечта.

Проф. дн инж. Иван Кралов поздрави от името на Академичното ръководство абсолвентите по случай дипломирането им: „Продължавайте да се учите и през целия живот, продължавайте да мечтаете и да предавате знания на другите. Пожелавам Ви здраве, много радост и успех в личния и професионалния път. На добър час!“

Гости на тържествената церемония по връчване на дипломите бяха родители, близки и приятели на щастливите абсолвенти. 


Последвайте ни на 2021-09-01