Стани студент в Техническия университет - София

 

  

 

Техническият университет – София стартира мащабна кандидатстудентска кампания, която ще продължи до края на академичната 2020/2021 година. Тя има за цел да привлече млади хора, които да се отдадат на инженерните науки и професии. Техническият университет – София има богати традиции в подготовката и реализацията на хиляди студенти през годините, които днес са изтъкнати учени, инженери, мениджъри и ръководители в България.  

Основен инструмент за популяризиране на факултетите и специалностите на Техническия университет – София ще бъде организирането на студио, всеки четвъртък от 14:30 до 16:30 ч., което ще излъчва в YouTube канала и Facebook страницата на университета. Ще бъде създаден специален линк  за онлайн включване в събитието. 

По време на онлайн срещата ще се представят специалностите, които 14 факултета предлагат на кандидат-студентите. В същото време ученици от гимназиите ще могат да задават въпроси към участниците и да получават информация за интересуващите ги специалности. Всеки четвъртък ще бъдат поканени класни ръководители, които предварително да организират онлайн срещите с ученици по време на часа на класния ръководител.

Същинската кампания ще бъде анонсирана от реклама и в националните и регионалните медии, както и в онлайн платформи. 

Ръководството на Техническия университет – София ще проведе кръгли маси с директори на училища в цялата страна, ученици от горните класове на гимназиите и бъдещи работодатели.

Следете ни в официалната страница на университета – tu-sofia.bgFacebook страницата на университетаYouTube и други онлайн платформи.

Техническият университет – София – Ние успяваме!

Вижте промо клипа на кандидатстудентската кампания 2021/2022 на Техническия университет – София тук

Вижте създаването на студиото за кандидатстудентската кампания 2021/2022 на Техническия университет – София тук

Очаквайте да бъде публикуван линк към платформата, на която можете да се включите на живо и да задавате своите въпроси.

Първото студио ще излъчва на живо на 11.02.2021 г. от 14.30 до 16.30 часа.

Mоже да ни гледате на живо и да задавате своите въпроси:

YouTube канал на ТУ – София тук

Facebook страница на ТУ - София тук

2021-02-11