Изложение на работодатели „Дни на кариерата ” 2018

За тринадесета поредна година на територията на ТУ-София ще се проведе изложението на работодатели „Дни на кариерата“,  което ще се състои в рамките на три дни - 23-ти и 24-ти октомври 2018 г. в град София и на 25-ти октомври 2018 г. във филиала на ТУ-София в град Пловдив и във „Факултет и Колеж“-град Сливен.
В  "Дни на кариерата" ще се включат повече от 120 представители от различни бизнес сектори в направленията, по които обучава ТУ-София. По време на изложението работодателите ще представят своите дейности пред студентите и преподавателите, ще предложат стажантски позиции, работни места и стипендиантски програми на младите специалисти. С
тудентите на ТУ-София ще имат възможността да получат „Наръчник за стажуване“- книжно тяло, предоставено от партньорите ни "Съвета на жените на бизнеса в България".
На 23-ти и 24-ти октомври 2018 г. "Дни на кариерата"  ще се проведе в три учебни корпуса на ТУ-София-1-ви, 2-ри и 12-ти.
Официалното откриване ще се състои на 23 октомври, от 10:00 часа, в централното фоайе на учебен корпус 12.
Център „Кариера и възпитаници (Алумни)“ на ТУ-София е основен организатор на събитието.

За повече информация: http://career-alumni.tu-sofia.bg/ и фейсбук страницата на Център „Кариера и възпитаници (алумни)“ - Център "Кариера и възпитаници" на ТУ-София

Очакваме Ви!

2018-10-22