Datathon 2018

Здравейте, приятели,
Искате ли да се потопите в света на данните, да приложите теорията на практика и да се изправите пред Data Science предизвикателството на годината- Datathon 2018? Включете се online или offline в 48-часовия Data хакатон, организиран от Data Science Society
9-11ти февруари ще са дните за всички AI, NLP и Computer Vision ентусиасти и експерти, които искат да експериментират по практически казуси с данни, достъпни само вътрешно във водещи компании. През уикенда ще имате възможност да  се срещнете с ментори в сферата от цял свят и да работите по разработване на Machine Learning алгоритми чрез платформите на IBM, Amazon и Microsoft. Най - добрите решения ще бъдат оценени от международно жури!
Datathon-ът е подходящ за всички с познания в сферата, независимо от нивото на познания, защото дава възможност да приложите уменията си в практически казуси, докато се забавлявате.
Регистрирайте се до 5ти февруари на страницата на събитието!
От Data Science Society предлагаме 10 безплатни билета за студенти от ТУ – София с интереси към алгоритми от: Data Mining, Machine Learning, Decision Making и др. аналитични аспекти на Data Science.
За получаване на промокод и за допълнителни въпроси пишете на: aefremov@gmail.com.

2018-01-30