Висока награда за Техническия университет-София


Техническият университет – София е водещ в шест професионални направления, съгласно рейтинговата система на университетите през 2017г. в Република България. Това потвърждава още веднъж, че Техническият университет е номер едно в техническото висше образование в страната. 
Направленията са:

5.1- Машинно инженерство;
5.2 - Електротехника, електроника и автоматика;
5.3 - Комуникационна и компютърна техника;
5.4 - Енергетика;
5.5 - Транспорт, Корабоплаване и Авиация;
5.13 - Общо инженерство.
Вестник „24 часа“ организира в петък, 12 януари от 16.30 ч., в тържествената зала на Централен военен клуб в гр. София тържествено награждаване на отличниците в рейтинговата система на университетите. Ректорът на Техническия университет-София, проф. дтн инж. Георги Михов ще бъде награден от министъра на образованието и науката Красимир Вълчев.
Ще присъстват и еврокомисарят по цифрово общество Мария Габриел, вицепремиерът Красимир Каракачанов, земеделският министър Румен Порожанов, които също  ще връчат отличията на най-добрите български университети за 2017 г.  Ще бъдат наградени 30 университети. Ръководството на ТУ – София кани заместник-ректорите, деканите на факултети и директорите на дирекции да присъстват на официалното тържество.
Заповядайте!
 

2018-02-15