яну
фев
мар
апр
май
юни
юли
авг
сеп
окт
ное
дек
Брошура

Плакат

Показване на 251-255 от 333.

"Дни на кариерата" запознава студенти от Техническия университет с фирми, в които могат да работят и да се развиват

Десетото юбилейно издание на форум "Дни на кариерата” се провежда днес и утре (20 и 21 октомври) в Техническия университет – София.

Изложението предоставя възможност за директен контакт между студентите и фирмите, техни потенциални работодатели, които ще могат да представят информация за своята дейност, за свободни работни и стажантски позиции, както и да се срещнат и разговарят със заинтересовани студенти.

Чуйте репортажа на Ивайло Николов, който разговаря с проф. Валери Младенов, зам.-ректор на университета. и със студенти тук.


БНР, Радио София, 20.10.2015г.

2015-11-24

96 работодатели с щанд в 10-ото издание на Дни на кариерата в ТУ-София


Дните на кариерата в Техническия университет – София дават възможност за осъществяването на директен контакт между студентите и фирмите-техните потенциални работодатели, които ще могат да представят информация за своята дейност, за свободните работни и стажантски позиции и за възможностите за бъдещото професионално развитие на младите хора.

Това е най-голямото подобно университетско мероприятие в страната в рамките на което бизнесът в България ще се запознае отблизо със своите бъдещи кадри, обучени в най-добрия технически университет, създаващ компетентна и квалифицирана работна сила за нуждите на съществуващия пазар на труда.

Пълната статия прочетете тук.

Computer World, 20.10.2015г.

2015-10-21

В Техническия университет откриват нова учебна и изследователска лаборатория

В новата лаборатория ще има лабораторни упражнения по 12 учебни дисциплини с над 300 студенти от два факултета на ТУ-София, както и със студенти от Минно-геоложкия университет "Св. Иван Рилски". Лабораторията разполага и с компютърен клас, оборудван със съвременна техника и софтуер, информира БТА.

Повече информация тук.


Novini.bg, 07.10.2015г.
2015-10-13

Изложение на работодатели "Дни на кариерата" в ТУ - София с 10-то юбилейно издание

На 20 и 21 октомври 201 5 г. ще се проведе десетото юбилейно издание на форум "Дни на кариерата" в Техническия университет - София. По традиция и тази година компаниите, заявили участие в него, ще представят информация за своята дейност, за свободните стажантски и работни позиции, за стипендиантските си програми. Това са големи и средни фирми, здраво позиционирани както на българския, така и на международния пазар на труда в областта на компютърните технологии, телекомуникациите, машиностроенето, енергетиката, авиационната техника и др. 

Повече информация тук.

БТА, 08.10.2015г.
2015-10-13

Научноприложна лаборатория "Координатни измервания в машиностроенето"


Основната дейност на научноприложната лаборатория "Координатни измервания в машиностроенето" е в областта на геометричните измервания на линейни и ъглови величини. В тази насока екипът на лабораторията има много разработки, множество патенти, включително  и апробирана уникална система за измерване на база виртуална ос на голамогабаритни обекти, към която има значим интерес както от научната общност, така и от различни производствени предприятия у нас и в чужбина.

Пълното интервю с д-р Владимир Божилов, инж. д-р Лидия Гълъбова можете да прочетете тук.

Списание "Знание", брой 69, септември 2015г.
2015-10-07