яну
фев
мар
апр
май
юни
юли
авг
сеп
окт
ное
дек
Брошура

Плакат

Показване на 186-190 от 333.

Инженер.bg – медиен партньор на изложението за работодатели „Стажове” в ТУ-София на 13 април

Към настоящия момент участие са потвърдили 80 фирми, които ще разположат изложбените си щандове в учебни корпуси 1, 2 и 12. Сред официалните гости на събитието се очаква да бъдат Министърът на труда и социалната политика – г-н Ивайло Калфин, Изпълнителният директор на „Сименс” и Председател на Съвета на жените в бизнеса – г-жа Боряна Манолова, както и г-н Петър Статев – Председател на ITклъстера в България и Председател на Съвета на директорите в „Смартком България” АД.

Цялата статия прочетете тук.

Инженер.bg, 12..04.2016г.

2016-04-13

ТУ-София с най-много инженерни специалности

Тъй като технологиите в света се развиват много бързо и обхващат не само традиционните, но и нови полета на индустрията, целта на ТУ е да подготвя специалисти, които могат да си намерят работа в различни ниши, включително и сами да отворят нови ниши в бизнеса и науката. Затова ТУ, който е не само най-старото и авторитетно висше учебно заведение у нас, е университетът, който предлага най-много инженерни специалности: 29 бакалавърски, над 50 магистърски специалности и над 120 докторантски програми.

Прочетете цялата статия
тук.

В-к "Стандарт", 05.04.2016г.

2016-04-14

Водещи технологични компании ще се включат в кариерния форум „Стажове” на 13 април в ТУ-София

На 13 април ТУ-София организира за пета поредна година кариерния форум "Стажове", който събира работодатели и студенти на едно място. "По време на изложението се създава възможност за директен контакт между студентите и фирмите, техни потенциални работодатели. Компаниите ще представят своята дейност, ще дадат информация за свободни стажантски програми, както и ще се срещнат и разговарят със заинтересовани студенти", съобщиха от Кариерен център към ТУ-София.

Инженер.bg
Борса.bg
Linkedin.com

2016-04-14

Шампиони! Наши студенти №1 в състезание по роботика

Български студенти от Техническия университет в София победиха в състезание по роботика над 20 европейски висши училища. Формула 1, само че за инженери и компютърни програмисти - накратко това представлява MCU Car Rally. Регламентът е прост. Трябва да конструираш най-бързата количка, която да се движи сама.

Прочетете цялата статия тук.

Dnes.bg, 31.03.2016г. 

2016-04-01

Формула 1, но за инженери и програмисти: Наши студенти спечелиха състезание по роботика


Български студенти от Техническия университет в София победиха в състезание по роботика над 20 европейски висши училища. 
Формула едно, само че за инженери и компютърни програмисти - накратко това представлява MCU Car Rally. Регламентът е прост. Трябва да конструираш най-бързата количка, която да се движи сама.

Вижте репортажа тук. 
"Тази сутрин", БТВ, 31.03.2016г.

2016-03-31